Hayden Panettiere



Vad tycker du om Hayden Panettieres nya hårmodell? Först klippe hon av sitt hår till en lite kortare model och nu har hon klippt det ännu kortare!
Men vi måste säga det att vi tycker hon passar i sitt korta hår riktigt bra! 


Beach 2010

Sommaren börjar närma sig och man börjar se olika badmoden överallt!
Här har ni något billigt och snyggt som man kan ha till stranden! (förutom väskan som kostar ca 600 kr)


Bikini - h&m, hatt - h&m, väska - Marc Jacobs, Solskydd- finns att köpa i vilken butik som helst!

Glöm absolut inte att använda snygga smycken till stranden! Ett lite dyrare tips är att köpa äkta silver eller guld så att man även kan bada med dem utan att dem blir rostiga!
Annars får ni använda er utav en snygg strandväska där ni kan lägga dem i.


Can you?

Finns det någon här ute som är extra duktig på att designa bloggar? Vi är tyvärr två brudar som rent ut sagt suger på detta. Ju mer vi försöker fixa desto mer saker försvinner från vår blogg haha( senaste inlägg bl.a.)! We need help, can you help us?=/


Nelly.com

           
Herrskjorta,  399:-


NITAR

Har ni någon gång funderat på att köpa lösa nitar och fästa dom på något plagg eller liknande? Jag har! Efter att jag såg dessa snygga converse skor fick jag ideén att göra detta på egen hand. Allt man behöver är nitar som kostar 1 kr st och ett par svarta converse skor. Detta kommer självklart ta ett tag och när jag är klar lovar jag att slänga in bilder så får ni se resulatet.



________________________________________________________________________________________

Hur många av er har läst Gabriels blogg(http://newztelge.se/?p=1&author=11) Han håller nämligen på med ett projektarbete som har imponerat på mig stort! Bilden nedan visar hur han själv har kommit på idéen att fästa nitar längst t-shirten i både färgerna svart och vitt. De kostar endast 250:- Är det någon mer än jag som ska köpa en?:)


Justin bobby!



Vi ger ju inte bara råd till tjejer! Vi har ju även manliga läsare.
Här är lite stil tips till er! Justin Bobby, han har en riktigt snygg och bekväm stil.



Skjorta, H&M. Byxor, H&M. Skor, Urban outfitters. Jeansjacka, Nelly.com


Summer feelings!

Tips inför sommaren:

Vaxa, skippa rakninen!
Extra hårinpackingar (Olivolja&Äggula)
Manikyr
Skrubba
Kropp&Ansikte
Noppra ögonbrynen



Lyx / Budget


LYX - Alexander McQueen




Budget -
www.have2have.com


stilikon: kim kardashian



Man behöver väl inte skriva något om denna vackra kvinna?
Hon talar för sig själv!


Gina tricot kopierar Lipsy


Jag funderad på att beställa denna klänningen från Lipsy för ett par veckor sen men valde en annan i sista sekund i stället. När jag gick in på Gina Tricot nu i veckan såg jag att dem hade en klänning som såg exakt likadan ut!
Detta är inte första gången Gina Tricot kopierar något. Är de verkligen tillåtet att göra sådant?


BIKBOK

Flera gånger har vi tipsat om Bikboks kläder och nu gör vi det igen. Deras kläder är ursnygga till ett rimligt pris, det är värt att klicka in på deras hemsida som dom nyligen har gjort om: www.bikbok.com


Pris: 399:-


Godmorgon sunshines!

Vi börjar denna underbara dag med att förklara hur man gör en fiskbensfläta :)

Under veckan här fick vi en frågan om vi kunde visa hur man gör en fiskbensfläta, vi hade egentligen velat göra den själva medan någon tar kort. Men vi har inte haft tid, så vi tänkte att vi skulle förklara här om hur man gör:

¤ Man börjar med att dela upp håret i två delar (istället för tre delar, då man gör en vanlig fläta)
¤ Sen tar man en liten slinga från den ena hårdelens yttre kant och lägger den i den andra hårdelen (slingan ska läggas över)
¤ Sen tar man en ny slinga från den andra hårdelens yttre kant (den du precis la till en liten slinga i) och lägger i den första hårdelen (där du tog den första slingan)

Det är ganska svårt att förklara haha. Men Jag hittade en länk till Frida Fahrmans Frisyrskola där hon visar hur man gör en fiskbensfläta steg för steg!


Dress.


Minns ni att jag skrev om en klänning som jag hade köpt och lovade att visa upp den? Iaf, här har ni den! Elegant och vacker med en klassisk färg. Denna klänningen finns att köpa i butiken Talitha couture, stockholm.
Pris: 7.900


Mission skinnjacka

hello sunshines!

Nu kör vi lite blocket style här, det är nämligen såhär att i slutet på förra året köpte jag en ursnygg Mission skinnjacka men den kom bort av en jäkligt konstig anledning, eller om man tänker efter så är det inte utav en konstigt anledning utan det är jag som är väldigt slarvig och glömsk. Jag älskade verkligen den jackan så för ett par veckor sen köpte jag en exakt likadan och gissa vad!? Mamma hittade den igår. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men det är så typiskt mig! whatever, Innan jag lägger ut en annons på blocket vänder jag mig först till er, våra fina läsare.

Är det någon som är intresserad av att köpa denna snygga Mission skinnjacka?

Pris: 1500 :-
Org. pris: 2000:-



P.s Jackan har jag bara använt ett par gånger med tanken på att jag köpte den för ett par veckor sedan.

House of Harlow


Dessa sjukt snygga smycken designade av Nicole Richie kan du hitta på
www.kyssjohanna.se


From the runway!


From the runway! - Vem bar den här Hervé Léger klänningen bäst tycker du? Modellen eller miley cyrus?


Jens Pirate Booty!



JensPirateBooty
På denna hemsida kan du hitta sjuk snygga kläder! Det är lite
Gypsy style på kläderna och dem är lite dyrare än vanliga H&M kläder,
 men det är värt de!
Bara av att se collaget vill jag klicka in på sidan!


hervé léger by max azria

Det flesta kändisar har minst en gång i sitt liv bärt en Hervé Léger. Klänningarna är oftast väldigt tighta och ser nästan ut att vara målade på kroppen. 

 

Här har ni några exempel! Det är inte helt omöjligt att få äga en egen klänning, man kan ju köpa dem på ex. ebay! Jag själv har aldrig gjort detta men jag har en släkting som gjort de och hon har köpt klänningen på bilden under som kommer från marchesa!


hjäälp!!!

Här sitter jag och och försöker fixa till bloggen när jag helt plötsligt ser att länkarna som leder till de "senaste inläggen" har försvunnit!! Ingen av oss är duktiga på detta så vi vänder oss till våra fina läsare, har ni någon aning om hur man får tillbaka dessa jäkla länkar?!


We ♥ John Mayer












High school/college

Jag har alltid vart ett stort fan utav College kläder! Min dröm är att gå på någon skola i USA och bära deras kläder på en fotbollsmatch! BIKBOK har under en lång tid jobbat med olika College när de kommer till deras kläder! bla. med UCLA. Nu är de Westhill Redbird som är inspirationen för deras nya kollektion, och alla är som galna efter deras jackor! Visst, dem är sjukt snygga. Men jag känner att det blir lite för mycket Gina tricot med de, ni vet så fort något nytt kommer ut på Gina ska alla köpa de! Så är det i våran stad ialf. Och nu jagar alla dessa jackor för att dem håller på att ta slut! Jag kan ju tipsa om att Gina har fått in liknande jackor i olika färger och nästan alla storlekar finns inne, så spring och köp dem nu innan dem också tar slut!


Jag gillar verkligen den vinröda tröjan upp till vänster!


Gina tricots jackor!


Make up store

Easy cover red är en concealers om vi båda använder. Den döljer röda "fläckar" i ansiktet som exempelvis finnar. Det finns även en Easy cover all blue som tar bort blåa partier i ansiktet.

Nyckelingrediens;

E-vitamin: (Tocopheryl Acetate) Binder och bibehåller fukt, skyddar huden och stimulerar cellproduktionen.

 


Finns att köpa på Make up store, tyvärr kommer igen av oss på vad denna kostar men någonstans runt 180 kr, ett riktigt bra köp, vi rekommenderar denna produkt starkt!

 


alexander skarsgård and kate bosworth at Coachella!

Våran snygga svensk Alexander Skarsgård har vart tillsammans dem den vackra Kate bosworth under ett tag nu, men ingen utav dem har erkännt deras förhållande! Men nu i helgen såg vi dessa två "love birds" under den heta kändis festivalen Coachella! Och efter festivalen så har dem fotats på ett hotell i Plam springs!
Allt började under Scream Awards 2009 då Skarsgård tog emot ett pris från Bosworth och pussade henne på pannan! Dem lämnade sedan efterfesten tillsammans!


Student 2010


Studenten börjar närma sig och jag har fortfarande ingen studentklänning!!
Jag hittade några på asos.com som är riktigt snygga, men alla är väldigt korta! Jag är rädd för att den kommer
flyga upp när man är på flaket! Sedan fastnade jag för den i vänstra hörnet, men kan man ha en 
creamfärgad klänning till studenten eller måste den vara vit?
Vad tycker ni? Kan ni några andra bra sidor där man kan beställa hem snygga studentklänningar?


STEREO LOVE


Nuchellas love this song!


Svar på kommentar!

Vi fick frågan om vi kan visa hur man gör en fiskbensfläta och självklart kan vi det! Håll utkik för någon gång i veckan slänger vi in ett inlägg + videoinlägg så att det blir lättare att se hur det går till. Vi kommer även lägga upp bilder på andra frisyrer som vi hissar och dissar, har ni några frågor eller tips är det bara att skriva.


Hiss eller diss?

Dessa skor har jag länge kollat på, jag har även provat dem ett par gånger o jag blir mer och mer kär i dom! Fyfan va snygga dom är, handen på hjärtat nu, håller ni inte med mig? Tyvärr är dom slut i staden jag bor i men det ska inte vara några större problem:)


Scorette 999:-


sorry!

förlåt för våra dåliga uppdateringar ännu en gång. Vi båda har haft mycket o göra men snart är det en ny vecka, från och med måndag ska vi slänga in en jäkla massa inlägg om allt möjligt. Har ni några önskemål är det bara att skriva! Don't be shy;)


sweet dreams!

Det har inte vart mycket bloggande dem sista två dagarna, men vi har haft väldigt mycket att göra! :)
Ska sova nu, men lägger in en riktigt bra låt först!

Måste nämna att jag älskar videon! Deras klädstil och danserna är så häftiga!

Sweet dreams!

Bloglovin

Följ vår blogg med bloglovin


vem bar den bäst?



Jag tycker att Stephanie Pratt och Cate Beckinsale bar dessa kläder bäst! :)

Vad tycker du?

Under 100:-


Grattis sandrarr!!

GRATTIS SANDRARR till ELLE tävlingen!

Vi vill tacka alla som skickade in motiveringar, det var verkligen riktigt svårt att välja en vinnare! Men vi kom fram till en till slut!

Hoppas ni alla fortsätter att läsa våran blogg för vi kan lova er att det kommer komma fler tävlingar framöver!




http://sandrarr.blogg.se - Här kan ni klicka in på vinnarens blogg :)


13 april!!



Kom igen nu alla läsare! Idag är sista dagen för tävlingen, i natt vid klockan 24:00 går deadlinen ut och då har vi valt en vinnare!


För er som inte har deltagit i tävlingen än kan ni göra de NU!
Så här gör du:

1. Skriv en motivering i kommentarfältet om var just DU ska vinna 6 nummer från ELLE!
(glöm absolut INTE din e-mail så att vi kan nå dig)

2. Vänta på besked, om du är våran vinnare kommer du få ett mail idag vid 24:00 :)


Dresses

Dag in och dag ut sitter vi och klickar oss in på olika hemsidor för att kolla på klänningar, mest sidor från USA. Herre min gud vad snygga klänningar! Tack och lov har jag hittat de klänningar jag behöver, jag ska nämligen på två bröllop i Maj och en i Juni. Man vill ju inte vara sent ute, därför har jag reda planerat vad jag ska bära och även köpt. På bröllopet i Maj ska jag bära en ursnygg hallonröd Herve Ledger klänning och på bröllopet i Juni kommer jag att bära en klänning från Talitha. Min vän alltså bloggaren nr 2 behöver också två klänningar. En till balen och till bröllopet som jag ska gå på i Juni. Hon är nästan säker på vad hon ska bära för klänning, och om det nu blir den som planerat kommer hon vara den snyggaste på balen utan tvekan! Med tanke på att klänningarna är så jäkla snygga tänker lägga upp ett par bilder på dem. Jag gör det någon gång i veckan, håll utkik, ni kommer ramla av stolen! Haha


btw, behöver ni hjälp med klänningstips eller liknande är det bara att mejla oss eller skriva en kommentar! puss


rock!

Jag var uppe vid kiosken för en stund sen och hämtade ut mina converse som ja beställde för några dagar sen! Det gick mycket snabbare att få dem än vad jag trott, eftersom att det stod att jag skulle få dem mellan 7-14 dagar räknade jag med 14 dagar men det tog inte ens en vecka tills jag fick dem! :)

Jag har precis applicerat på min anisktsmaks som ska verka i 10 minuter nu, undertiden tänkte jag att jag skulle ge lite stiltips! Jag har alltid vart ett stort fan utav t-shirtar med rockmotiv på! Jag älskar när dem är lite större och hänger på en, så därför brukar ja köpa mina från kill-avdelningen.

Även kändisarna gillar dessa t-shirtar. Jag tänkte att ja skulle slänga in lite bilder där några utav dem har på sig dem! :)



Jag bjuder även på lite musik från mitt favoritband Kings Of Leon!


ringar



Jag är ganska trött på ringarna jag har hemma! Vill köpa nya, någon som vet vart man kan hitta riktigt snygga ringar?


i want to have a starbucks coffee now!!!



BUY ME A AIR-TICKET SÅ ATT JAG KAN LÄMNA DETTA LAND FRÅN ARLANDAS FLYGPLATS OCH KÖPA EN STARBUCKS NÄR JAG ÄNDÅ ÄR DÄR! please..

Karl lagerfeld for Coca-Cola!

Coca cola light är kända för att ha olika "designer bottles" vid olika tillfällen så som ex VM.

Som ett stöd till alla offren från jordbävningen i Abruzzo (Italien) valde Coca cola ut kvinnliga designers från Italien som har fått designa deras flaskor.


Donatella Versace, Alberta Ferretti, Anna Molinari for Blumarine, Veronica Etro, Silvia Venturini for Fendi, Consuelo Castiglioni for Marni, Angela Missoni and Rossella Jardini for Moschino - För offren i Abruzzo.

Denna gången är det Karl Lagerfelds tur! och vi måste säga att han har nog gjort den snyggaste flaskan hittils!
Flaskan lanseras den 24 april och kommer att kosta ca 35 kr. Vill du ha den exklusiva samlarboxen där även en öppnare ingår får du betala ca 600 kr.



Vad tycker ni?

Tidigare har även bland andra Manolo BlahnikNathalie Rykiel och Roberto Cavalli designat flaskor för Coca Cola.




Grymt va?

Angående tävlingen

För er som inte visste;
Just nu pågår en tävling, du har nu chansen att vinna 6 nr av ELLE. Allt du behöver göra är att motivera varför just DU ska vinna, glöm inte att skriva in din hotmail!

Tävlingen pågår till 13 April

btw, vi har läst igenom några av era motiveringar och vi kan redan tala om för er att det kommer bli jäkligt svårt att bara välja ut en vinnare.



Ser ni skillnaden på omslaget? Till höger är till dem som prenumererar, älska!


We <3 Marc jacobs

Marc Marc Marc! Honom avgudar vi starkt, den absolut bästa designern i våra ögon. Som vi alla vet designar han för sina egna märken Marc Jacobs och Marc by Marc Jacobs, han är även chefsdesigner för Louis Vuitton sen flera år tillbaka. Snyggingen är gift med Lorenzo Martone ( Noooo :'( haha) och sen får vi inte glömma att han fyller 48 år idag!! HURRA HURRA HURRA, ett stort grattis till världens bästa modedesigner!

Brukar pussa och krama på mina Marc Jacobs accessoarer, ungefär så mycket älskar vi honom:)

 


En posade Marc


Hans tatueringar är ju bara för underbara, haha!


Love this pic, he's fucking amazing!


The Teen Vouge Handbook! - Influence!

The Teen Vouge Handbook: Modebibeln som alla borde ha! I denna fantastiska bok hittar du en massa olika intervjuer av olika sylister, designers och en massa bra fakta om modet! Lite här och var finns det självklart underbara modefotografier!


The Teen Vouge handbook!

Här kan du klicka hem den för ca 200kr:
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=1595142614


Influence: This book has 4 major sections: Fashion, Environment, Art and Giving Back, as well as an introduction and conclusion. This category-breaking book will show that with an open mind and a little bit of curiosity, everyone can have INFLUENCE. I denna bok kommer du att hitta intervjuer från olika modeskapare och bilder som du aldrig förr har sätt!


Influence!

Här kan du klicka hem den för ca 200kr:
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=159514210X

 



dear john...

Dear John
If you come back, I’ll marry you. If you break your promise, you’ll break my heart...

Tänkte skriva av mig här lite innan jag går till sängs. Jag är medveten om att just detta inlägg kanske inte tillhör någon utav våra kategorier som vi har eller "står" för vad våran blogg handlar om...

Men jag såg precis klart filmen "Dear John" och den berörde mig riktigt mycket. Det var en film där man inte kunde ha några förväntningar! Ni vet när man kollar på en film och man nästan kan lista ut slutet? Det kunde du inte här! Jag verkligen satt och räknade in dem sista minuterna och kunde inte tro att filmen skulle ta slut.. det var 2 min kvar och jag hade inte fått det svar jag ville från filmen!

Jag är väldigt svag för filmer så jag kan ju erkänna att ja lipade genom filmen! Och jag måste ge beröm till skådeseplarna som var Channing Tatum och Amanda Seyfried and the director som är våran alldelses egna svensk Lasse Hallström.

Filmen är baserad på en bok skriven av Nicholas Sparks som även har skrivit A walk to remember och The Notebook. Så om ni gillar dem två filmerna kommer ni att älska denna! Han har även en till bok som har spelats in till film, The last song som kommer att visas på bio i sverige den 7 maj!


Jag slänger även in en låt från filmen som jag fastnade för!

Sov gott, för det vet jag att jag kommer göra! :)


Ta hand om ditt hår

Recept på hårinpackning
olivolja
äggula
naturell yoghurt
honung

Låt det verka i ca 1 timma och tvätta sedan ur, Se till att ha ett bra schampo som tar bort all olja.
Vi rekomenderar att prova, lägg gärna en kommentar om hur resultatet blev.

 


Jessica Simpson

Jessica Simpson har fått stå ut med mycket genom åren! Hon blir ofta hånad för att hon har mer kurvor än andra kvinnor och det tycker vi är FEL! Kolla bara på hennes bilder som hon tog för tidningen marie claire, hur vacker är hon inte? Dessa bilder tog hon när hon var osminkad för hon vill visa världen att man kan vara vacker utan smink och man behöver inte vara pinnsmal! Hon vill visa kvinnor att dem borde älska sig själva och känna sig bekväma i deras kroppar!
Vi stöttar henne till MAX och tycker hon gör helt rätt i att skydda kvinnorna! Ingen kvinna borde bli hånad för att man har några extra kilon! Vi på Nuchellas har inte sätt hennes nya program än men ska börja kolla på det så fort vi har tid! TV-showen heter ”The Price of Beauty” och går på VH 1.



We love you just as you are Jessica!

stilikon: Diane Kruger

Vi beundrar verkligen Diane Kruger! Hon klär sig så stilrent och snygg som nästan ingen annan passar i, hon bär upp kläderna så bra på ett speciellt sätt!
Hennes "Red carpet" klädsel är alltid perfekt och hon ligger alltid högst upp på "veckans bäst klädda lista"



Eller vad tycker ni?


Shoes

Har länge funderat på att köpa dessa skor men är fortfarande lite osäker så min fråga är nu till er; Är dessa too much eller håller ni med mig om att det kan bli snyggt med rätt outfit?

Skorna finns att köpa på
www.have2have.com
ca 700:-


London baby

Om en månad drar jag och min kära mamma till London för att shoppa. Någon som har varit i London tidigare som har några tips om vart man kan bo, äta, shoppa osv? Topshop är ett måste. Får aldrig nog av deras snygga skor, min underbara skosamling skriker efter fler topshop skor, haha!


Walk in closet

Oj oj oj! Nu är snickargubbarna här och kollar förfullt om hur vi ska bygga om ett av våra rum för att gör om det till en WALK IN CLOSET! My dreams are coming true! Jag har kollat runt lite om vad man kan ha för någon slags inredning men det är ju så svåårt!


Fan att man inte kan ha alla fyra rum!


Här är iallafall en reklamvideo från Heineken som jag älskar!



Who doesn't like ELLE?

Om ni scrollar ner i bloggen ser ni att jag skrev ett inlägg angående något vi har kokat ihop och såhär ligger det till;

Ni läsare har nu chansen att vinna 6 nr av ELLE.
Allt ni behöver göra är :

Motivera varför just DU ska vinna, glöm inte din hotmail.

Bästa svar vinner, tävlingen pågår till 13 April!


Lycka till!



Vi kommer inte att visa era motiveringar i kommentarfältet, utan vi spara dem för oss själva! :)


What did Chuck do?

Som ni redan kanske har förstått är vi på Nuchellas ett stort fan av Gossip Girl! Kollade precis klart på det nya avsnittet från USA. Jag kommer inte avslöja något för er så länge ni inte är väldigt nyfikna :)
Men Matthew Williamson har avslöjat lite genom att skylta om sina skyltfönster i New York!


Jaa du, I know what its all about!

Måste även säga att klänningen är hur snygg som helst! Älskar den!
Om det är någon som vet vart man kan få tag på den vore det jätte snällt om ni kunde säga de, funderar på att kanske beställa den till balen :) 

Här kommer ni in på Matthew Williamsons hemsida för att se resten utav hans snygga kläder: http://www.matthewwilliamson.com/

converse

Hur jävla svårt kan det vara att få tag på ett par vanliga vita höga converse?? Jag har sprungit runt i varenda butik och kollat igenom varenda internetsida för att hitta ett par!!
And guess what?? Jag hittade äntligen ett par på La Redoute! Har aldrig vart inne där innan eller beställt hem något, men klickade hem ett par.
Har någon utav er beställt därifrån någon gång innan? I så fall, hur gick de?
Det står att det tar ca 7-14 dagar att få dem! Orkar inte vänta så länge, vill ha dem NU NU NU!!


Keep your eyes up

Jag kom på en väldigt bra idé nyss, tog direkt upp mobilen och messade bloggarn nr 2 för att se vad hon tyckte om idéen och guess what, aa precis gissa vad:)

Ikväll får ni mer information om vad vi har kokat ihop, kan lova er att ni inte bli besvikna (hoppas inte). Vi ger er en ledtråd; ELLE.


Chanel cupcakes


Marvis

hmm.. blogga om tandkräm? Självklart!
Vi alla bostar ju våra tänder minst två gånger om dagen! Så vad vore inte mer passande än att visa er den bästa och chica tandkrämen som finns?! (enligt oss)
Första gången jag testade på denna tandkräm var när jag var i New York där man inte kunde köpa det överallt, andra gången var när jag var i Milano och där kunde du hitta detta tandkräm i vanliga matbutiker.
Jag såg på sofis mode att du även kan köpa det i Sverige nu!! Det finns på Cow i stockholm, jag själv ska beställa hem några stycken! Fast vet inte vilka smaker än! Har ju bara testat den vita :)
MARVIS Mint Toothpaste är lite dyrare jämfört med andra tandkräm en tub kostar ca 100kr för 75 ML!


Men hur snygga är dem inte?

HÄR kan ni beställa hem dem: http://www.cowparfymeri.se/system/search/search.asp?brandid=46&branchid=5&catid=5&container=232

ELLE

Tänkta läsa igenom ELLE som trillade in i min bervlåda för ca 2 dagar sen! har inte haft tiden att göra det än så får ta de nu en lung söndgaskväll :)



För er som premunerar precis som jag får ni omslaget på höger sida! Ni andra kan köpa eran ute i butik, men ja rekomenderar er att premunera! Det blir mycket billigare och man blir så glad varje gång den trillar in i brevlådan! + att man alltid får så mycket snyggare omslag! :)

GODNATT!

Några "måsten" från Bikbok!


Jeansshortsen är verkligen to die for eller vad säger ni?


;D

Hej alla kära läsare. För att vi inte ska göra er förvirrade måste vi skriva detta flera gånger om med tanke på att läsarna stiger för varje dag. Såhär ligger det till; Vi är TVÅ bloggare MEN, vi har valt att inte skriva om vilka vi är eller om vårat privatliv för att göra det hela lite mer "spännande" och som vi skrev tidigare kanske vi längre fram i tiden slänger in ett par bilder på oss. Pussar:)


HAPPY EASTER!

Glad påsk önskar Nuchellas.
Idag ska vi två ut och äta en massa gott och även dricka gott, mums! Hoppas ni får en trevlig kväll för det ska vi ha! Många pussar&Kramar
/ the anonymous! haha


Nuchellas svarar!

Vi fick en kommentar om H&Ms Garden Collection som vi tänkte svara på som ett inlägg :)



Nuchellas svarar: Ja Fideli det stämmer att den släpptes den 25 mars! :) Men det vara bara vissa plagg utav kollektionen, för vad vi har fått reda på utav en "innekälla" så kommer den resterande kollektionen släppas nu i slutet av april/början av maj, som vissa klänningar och sådant! Men detta kanske bara gäller för den staden vi bor i, för ibland så släpper dem vissa kollektioner tidigare i större städer så som Stockholm och Göteborg! :)

UPDATE:
För att vara helt säkra så gjorde vi på nuchellas så att vi gick iväg till en H&M butik för att fråga dem, svaret vi fick var att det stämmer att kollektionen redan har släppts och dem kommer få påfyllning och även släppa andra plagg men det kommer att hända på deras hemsida! Alltså kommer dem inte få in något mer i butikerna! :)
Så håll utkik på deras hemsida nu :)


BIKINIS

Victoria's Secret









Tyvärr har inte vi den möjligheten att gå in i deras egna butiker och köpa deras sjukt snygga bikinisar så därför får vi klicka hem dom istället. Kika in på deras hemsida, ni kommer inte ångra er!
www.victoriassecret.com


sweet dreams!

vi går och lägger oss nu efter en låååång dag med alkohol i kroppen sedan kl 18:00 så nu får de räcka! :) Sweet dreams och sov gott nu våra underbara läsare! Måste påpeka att detta med bloggen har gått mycket bättre än vad vi trodde! Men kom igen nu våra underbara läsare, ni måste kommentera bättre! Vi vill ju höra era åsikter med och veta vad ni tycker :) See you tomorrow!

Garden collection!

H&M - Garden collection är ju hur sjukt snygg som helst! Jag sitter och funderar på vilka plagg jag ska beställa hem eftersom dem inte kommer ut i butik fören i slutet på april/början av maj! Men när jag gick in på hemsidan för att börja klicka hem saker står de att nästan allt är slut!!


Hur söta kläder har dem inte?

För er som inte har sett den nya kollektionen än borde ni gå in och göra de!
www.hm.com

Annlynne McCord - hur klär hon sig i verkliga livet?

Nuchellas älskar verkligen serien 90210! Och hur snygg är inte Annlynne McCord i sin roll som Naomi Clark? Men.. vi vet inte om ni har märkt det men vi tycker att Annlynne har en väldigt konstig stil. Hon verkar har svårt med att matcha olika plagg och färger!
Vårt råd till henne är att ta hjälp av en stylist! Kanske borde hon snacka med Han/Hon som stylar hennes roll i serien för Naomi Clark har en sjukt snygg stil!


Annlynne McCrod i verkliga livet!
- vad är det för topp som hon har med dem vita byxorna?
- Guldiga tights med rosa sjal och svarta lårhöra stövlar? ärligt talat!
- Eller vad sägs om dem glänsiga vida byxorna?


Naomi Clark!
- Hur snyggt har hon inte matchat sina chanel smycken? det där inte alls för mycket, ser bara riktigt snyggt ut!
- Vi älskar båda klänningarna hon har på sig här! specielt den blågråa!


Student 2010


 
Mixade plagg från Topshop, H&M och Nelly.com


Inspired by Vanessa hudgens

Inte nog med att hon är söt som socker så har hon en stil som vi avgudar! För er som inte har sett slänger vi in ett par bilder så får ni själva se och avgöra, JUST LOVE IT!








Enkelt men så otroligt snyggt.


Btw, vi har väldigt dåligt med kommentarer, vi skulle vilja veta vad ni tycker om vår blogg än så länge. Ris eller Ros? Vi uppdaterar senare ikväll, ha det fint så länge!


Harper's Bazaar

Nuchellas är ett STORT fan utav serien Gossip Girl! hela serien är hur sexig och dirty som helst och dem lever det lyxiga livet på Upper East Side!

Vi hittade dem här bilderna från Harper's Bazaar nya nummer!



Hur snygga blev inte bilderna på den danske modellen Helena Christensen och den sexiga Ed Westwick?


VECKANS MÅSTE!


Billigt och så jäkla snyggt! Själv ska jag klicka hem dem coral färgade skorna. Passar utmärkt nu till våren, vad tycker ni?


STILIKON: Olivia Palermo!

Har just nu datalektion i skolan, men är färdig med allt så tänkte att ja skulle slänga ihop en bild med miniatyrer av Olivia Palermo! Ni får ursäkta den dåliga photoshopen men hade ingen tid att gör allt noggrant eftersom ja ska springa iväg på lunch nu! :)



Men hur snygg är inte kvinnan?! Hon är nog en utav dem som klär sig snyggats!
Måste även nämna att hon är en trogen Hermés vän! Hon går nästan aldrig någonstans utan sin svarta Hermés väska o de gillar vi!


Anna Anka!

Hur många av er har sätt Anna Anka på tv någon gång? Jag kan gissa på att nästan hela sveriges befolkning vet vem hon är. Jag måste säga att hon är en väldigt irriterande person, jag stör mig på hennes "skämt" och att hon alltid ska trycka ner andra!
Men jag kan inte sluta följa hennes program! Igår började det ett nytt program med henne på Tv3.
"Anna Anka Söker Assistent", hon har alltså flugit in 10 kandidater från Sverige, där vinnaren kommer få en månads prövotid som hennes assistent och om hon blir nöjd med den kommer han/hon få en anställning!

Jag gillade Simon Leisjö mest av dem alla, och ja tror att han kommer vinna allt med!
Sedan kände man ju igen Per-Robin som bloggar på finest!



"Like we say in Hollywood, to be continued..." - Anna Anka


RSS 2.0