Christian Louboutin

Vem gör inte dem snyggaste skorna som finns om inte fransmannen Christian louboutin?! Jag vet inte hur många av er som har hört hans historia men Christian började jobba hos en skomakare för att sedan själv bli skomakare.
Han brukade måla vissa av skorna med rött nagellack på sulan som sedan kom att bli hans kännemärke.
Tänk att han sen flera år senare har blivit en utav världens kändaste skodesigner.
Varje kändis äger säkert minst 10 par Louboutin om inte mer och det är varje kvinnas dröm att äga minst ett par!
Vi som inte har turen att kunna äga 10 par har till och med börjat spara ihop pengar för att kunna köpa dem klassiksa Louboutin som kostar ca 7000. We just love them!


Här har ni iallafall en liten länk till en sida där man ser Mr. Louboutin himself dansa! :)

http://www.fashionair.com/index.php?action=watch&itemID=420106&utm_source=homepage&utm_medium=widget&utm_campaign=dancer-in-a-daydream

Spola fram till 03:40 om ni inte orkar se hela introt. kolla in hans super snygga skor med, den här mannen är fan en legend!!

Man har även börjat måla sina nalgar efter skorna, Louboutin Nails.


Test test test!

sitter på en väldigt tråkig naturlektion och lyssnar på min lärare när han försöker att låta som olika fåglar och visar filmer om dem. Så tänkte att ja skulle testa att mobilblogga! Får se om detta funkar nu :)

I'm in Miami bitch!


Good Morning Sunshines!

Vi börjar denna underbara morgon med lite skit snack om vad Jennifer Aniston hade på sig under premiären av The Bounty Hunter.
Jag personligen tycker att Jennifer Aniston är en utav dem vackraste kvinnorna som finns! Hon hade en riktigt snygg klänning när det var premiär i New York, men den hon hade på premiären i Paris va lite konstig enligt mig.
Jag gillar inte att den är rosa och att den ser ut som att den har en massa knutar framtill och sedan bara hänger.
Sen har designern som är Donna Karan använt olika tyger utav de rosa med!

Men men, jag slänger in två olika bilder så får ni själva avgöra! :)

Premiären i New YorkPremiären i Paris

Btw! Hur snyggt passar hon inte ihop med Gerard Butler!

Our first post

Hallå kära läsare.

Efter många om och men har vi äntligen klurat ut hur vi ska gå till väga med vår blogg. Vi är två 18åriga tjejer som bor i Sverige, förutom att gå i skolan spenderar vi vår vardag i klädbutiker, läser världens bästa mode tidning, ELLE och självklart har vi båda ett stort intresse för att resa, mer får ni inte veta om oss. Vi har valt att vara så "hemliga" som möjligt, Varför? Jo för att vi inte vill skriva om vårt privatliv, thats it! Vi kommer därför skriva om allt NI gillar att läsa och det vi älskar, FASHION! Även fast ni inte har någon aning om hur vi ser ut eller hur vi lever tror vi att det kommer göra allt lite mer spännande, både för vår del och för eran. Vem vet, någon gång lite längre fram kanske vi slänger in ett par bilder på oss ;)RSS 2.0