HAPPY!

Kära läsare. Vi är absolut för glada för att kunna blogga!!
MARC JACOBS ÖPPNAR I STOCKHOLM DEN 1 SEPTEMBER. Ni som följer vår blogg vet att vi avgudar Marc och vi kan redan nu säga att vi kommer vara butikens mest trogna gäster haha! SO FUCKING NICE


Hunky dory

Nu börjar de faktiskt bli varmare i Sverige och Hunky dorys kläder är helt underbara! Deras kläder får en att tänka på havet och stranden!Klicka in på deras hemsida och kolla in alla snygga kläder man kan beställa hem om man inte bor i en stad där dem har sin butik! www.hunkydory.se 


Kastanjevatten

Kastanjevatten är en fantastisk produkt som vi rekommenderar starkt! Antingen smetar du ut vattnet med hjälp av bomull eller med vanligt papper, vi föredrar papper för att du ska slippa få det ojämnt. För att bli mer brun är det bara att ta en eller flera omgångar till. Det går lätt att ta bort, du behöver bara tvätta med tvål och vatten. Den här produkten går alltså att använda vart som helst på kroppen men vi använder det endast på ansikte&hals.

´
KICKS 98:-

18Idag fyller min underbara bloggvän 18 år!!!
Vi har väntat på denna dag så länge för nu kan vi äntligen göra allt (gå ut på korgen, beställa in alkohol på Restauranger) tillsammans englit lagen haha!
Grattis min underbara sikso patets! Jag älskar dig så mycket!!


Veckans snygging!!Johnny Depp!


New york!Okej, så jag har fått chansen att åka till The Big Apple i en och en halv månad under sommaren!
Vad gör man? Tar man den chansen eller stannar man hemma i Sverige med sina vänner?
New york är ju min drömstad. Jag älskar den staden så mycket och blir lika förälskad varje gång jag är där! Och all shopping! + att jag får träffa mina älsklingar! Men något håller mig tillbaka, vad kommer jag missa här hemma? Alla sommarkvällar med vännerna, speciellt denna sommaren då alla har bestämt sig för att vara hemma hela sommaren!
Please help me!!


Dolce&Gabbana & Madonna

Ja ni läste rätt. Snart släpps hennes egna kollektion Material Girl men redan nu finns det möjlighet att köpa hennes grymt snygga solglasögon som hon tillsammans med herrarna Domenico Dolce & Stefano Gabbana har designat.Såhär säger herrarna: " To have Madonna in our campaign is a dream come true”.


Asos.comDen här snygga looken kan du hitta på www.asos.com
Maxiklänningen är verkligen något som slår ut stort i sommar!


shopping

Nu beger vi oss till stan for some shopping! Vi båda är ute efter party plagg som vi vill bära i helgen. Det blir nämligen en jäkla massa firande, en av oss fyller nämligen 18 år!
Tack för de tipsen vi har fått angående tävlingen även fast det inte har varit många haha! Vad för tävling det blir får ni reda på ikväll, take care


tävling på G


Vad säger ni om en ny tävling? Ideér uppskattas!Ray-ben+new york=sant


I vår gör Ray-ban sina klassiska Wayfarers med New Yorks tunnelbanekarta tryckt på insidan av bågarna. Hur snyggt är inte detta?


RSS 2.0